Potpisan protokol o saradnji između NIS-a i Volvo d.o.o. Beograd

Bez autora
Nov 28 2010

Naftna industrija Srbije i kompanija Volvo d.o.o. Beograd potpisali su u Novim Banovcima Protokol o strateškoj saradnji. Protokol su potpisali izvršni direktor NIS Petrola Isidor Popadić i generalni direktor Volvo d.o.o. Beograd Makus Herberg. Protokolom je definisan zajednički cilj obe kompanije u smislu razvijanja i očuvanja poverenja kupaca i korisnika vozila iz programa Volvo i kupaca Evro dizela i aditiva AdBlue iz prodajne mreže NIS Petrol. Pored toga, sporazum obuhvata unapređenje saradnje u oblastima u kojima dve strane nađu zajednički interes. Potpisan protokol praktično predstavlja nastavak saradnje između dva starteška partnera, budući da je prvi put potpisan 2007. godine.

Potpisan protokol o saradnji između NIS-a i Volvo d.o.o. BeogradNaftna industrija Srbije i kompanija Volvo d.o.o. Beograd potpisali su u Novim Banovcima Protokol o strateškoj saradnji.

Protokol su potpisali izvršni direktor NIS Petrola Isidor Popadić i generalni direktor Volvo d.o.o. Beograd Makus Herberg.

Protokolom je definisan zajednički cilj obe kompanije u smislu razvijanja i očuvanja poverenja kupaca i korisnika vozila iz programa Volvo i kupaca Evro dizela i aditiva AdBlue iz prodajne mreže NIS Petrol.

Pored toga, sporazum obuhvata unapređenje saradnje u oblastima u kojima dve strane nađu zajednički interes.

Potpisan protokol praktično predstavlja nastavak saradnje između dva starteška partnera, budući da je prvi put potpisan 2007. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik